Suzanne de Lange

 


Hoi! Ik ben Suzanne en dit is mijn bedrijf Souplesse.

Bij Souplesse ligt de focus op alles wat met eten te maken heeft. 

Voeding trekt al jaren mijn aandacht omdat het meer is dan brandstof voor lichaam en geest. Het is delen en samen zijn. Het is herinneringen maken en proeven. Daarom heb ik gekozen voor dit prachtige koksvak.

Ik vind het leuk om gerechten te koken waarin groentes de hoofdrol spelen. Het is de kunst om deze zo te bewerken dat het verlangen naar vlees of vis helemaal verdwijnt. Gezonde gerechten met veel liefde en specerijen, geïnspireerd door wereldrecepten. 

Met eten als rode draad, kom ik bij de mensen thuis. Is het om maaltijden af te leveren of een partij te verzorgen. 

Souplesse betekend flexibel net als mijn doelgroep. Ik cater luxe walking dinners maar verzorg ook het kinder feestje. Voor ieder is wat wils. En het liefst zonder vlees, gevogelte of vis.
 

 
 
 
UA-113142891-1
E-mailen
Bellen