Is Souplesse catering bij u langs geweest? Deel hier uw ervaring met ons

Albert Westendorp
30-07-19 13:52:13
Weer hadden we dankzij Suzanne een heerlijk 4-gangen diner bij ons thuis, dit keer voor 28 personen, en weer zijn we heel erg tevreden! Heel veel complimenten kregen we van onze gasten over het heerlijke eten. Ook de voorbereiding was net als vorige keer zeer prettig; Suzanne voelde goed aan wat we wilden, dacht met ons mee en kwam met een prachtig en creatief menu. Ook speelde zij - ongevraagd - in op bijzondere dieetwensen van een van de gasten.
Suzan Meijer
08-04-19 15:00:10
Wij hebben als buurtjes van Suzanne de Lange een paar keer het voorrecht gehad om een maaltijd te hebben gekregen. Echt overheerlijk. De Indiase curry van 2 april was subliem! We gaan nu haar site serieus in de gaten houden om een maaltijd te kunnen gaan bestellen.
Albert Westendorp
15-01-19 22:12:11
Heel erg tevreden over het 4-gangen diner bij ons thuisbezorgd. Fijn meegedacht over het menu, Superduidelijke opwarm- en serveerinstructies en alles wat hartstikke lekker en ook mooi om te zien. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar !
nicole en martin de cock
19-07-18 19:10:24
Hey Suzanne,
Wat hebben wij heerlijk gegeten ! Verfijnd en met veel liefde gemaakt - veel dank !!!! Als mensen mij zullen vragen naar een lekkere, met smaak en aandacht gemaakte maaltijd, zal ik je gelijk met stip aanbevelen.
Tot een volgende keer !
Groetjes, Martin en Nicole
Ton en Joke Belderok
22-01-18 11:23:48
Onlangs hadden wij een speciaal feestje en dit wilden we ook speciaal vieren. Onze wensen waren: intiem, thuis en vooral niet zelf in de keuken!

Suzanne van Souplesse een schot in de roos.
Zij maakt als “Kok aan huis” heerlijke gerechten, die tongstrelend lekker zijn.
De vegetarische gasten werden verwend met heerlijke vegetarische gerechten, die zoals een van de gasten zei: “ Niet alleen een gerecht zonder vlees” . De overige gasten werden verwend met vis- en vleesgerechten. De smaken en de opmaak waren mooi op elkaar afgestemd.

Een aanrader deze catering van Souplesse met de bijna geruisloze Suzanne die het klaar maakt waar je bij bent. Zij is aanwezig wanneer het moet en verder bijna geruisloos in onze open keuken aan het werk.

In onze opgeruimde keuken stond het binnen de kortste keren vol mandjes, schalen, dozen, bakjes en serviesgoed. De tafel werd eenvoudig maar smaakvol gedekt en Suzanne ging aan de slag.
Een enorme verbazing was het toen we de keuken zagen na afloop. Het zag er uit alsof er niets gebeurd was. Groots!

Joke en Ton
Tonen: 5  10

Ideaal als je geen zin of tijd hebt om te koken en kwaliteit toch belangrijk vindt.

 
 
 
UA-113142891-1
E-mailen
Bellen