Is Souplesse catering bij u langs geweest? Deel hier uw ervaring met ons

Talitha Eichelberg
08-10-17 15:59:27
Niets is te gek voor Souplesse! In een aangenaam gesprek helpt ze je op ideeën en vogelt ze uit wat jij leuk en lekker vind, dit zie en proef je duidelijk terug in de gerechtjes! Die absoluut, speciaal voor jou, toch net weer even anders zijn dan anders. Niet zomaar een etentje maar een hele beleving. Souplesse helpt je met het totaalplaatje!
sandra sandra winkelman
29-09-17 23:21:03
En dan wordt je 50, 49 jaar super mooi weer begin juli...een tuindiner! 7 gangen voor 20 man was mn wens.In ons eerste contact was er meteen een klik en werden mijn wensen door Suzanne vertaald in hele mooie gerechten, waarbij er ruimte was voor enkele kleine toevoegingen van mijn kant. En jawel, het werd geen mooi weer en het tuindiner werd binnen. Ook het aantal gasten werd anders dan gepland, waren er 17 bij het voorgerecht, zaten er opeens 24 aan het hoofdgerechten. geen paniek, alles onder controle en nog steeds perfect, zelf lamsvlees was precies goed getimed.
Suzanne is een absolute aanrader voor een heel geslaagd diner thuis, waarbij naast haar culinaire talenten ook creatief meegedacht werd over de aankleding van huis en tafel.
Het was echt geweldig!!!
Tonen: 5  10

Ideaal als je geen zin of tijd hebt om te koken en kwaliteit toch belangrijk vindt.

 
 
 
UA-113142891-1
E-mailen
Bellen