Is Souplesse catering bij u langs geweest? Deel hier uw ervaring met ons

Ton en Joke Belderok
22-01-18 11:23:48
Onlangs hadden wij een speciaal feestje en dit wilden we ook speciaal vieren. Onze wensen waren: intiem, thuis en vooral niet zelf in de keuken!

Suzanne van Souplesse een schot in de roos.
Zij maakt als “Kok aan huis” heerlijke gerechten, die tongstrelend lekker zijn.
De vegetarische gasten werden verwend met heerlijke vegetarische gerechten, die zoals een van de gasten zei: “ Niet alleen een gerecht zonder vlees” . De overige gasten werden verwend met vis- en vleesgerechten. De smaken en de opmaak waren mooi op elkaar afgestemd.

Een aanrader deze catering van Souplesse met de bijna geruisloze Suzanne die het klaar maakt waar je bij bent. Zij is aanwezig wanneer het moet en verder bijna geruisloos in onze open keuken aan het werk.

In onze opgeruimde keuken stond het binnen de kortste keren vol mandjes, schalen, dozen, bakjes en serviesgoed. De tafel werd eenvoudig maar smaakvol gedekt en Suzanne ging aan de slag.
Een enorme verbazing was het toen we de keuken zagen na afloop. Het zag er uit alsof er niets gebeurd was. Groots!

Joke en Ton
Talitha Eichelberg
08-10-17 15:59:27
Niets is te gek voor Souplesse! In een aangenaam gesprek helpt ze je op ideeën en vogelt ze uit wat jij leuk en lekker vind, dit zie en proef je duidelijk terug in de gerechtjes! Die absoluut, speciaal voor jou, toch net weer even anders zijn dan anders. Niet zomaar een etentje maar een hele beleving. Souplesse helpt je met het totaalplaatje!
sandra sandra winkelman
29-09-17 23:21:03
En dan wordt je 50, 49 jaar super mooi weer begin juli...een tuindiner! 7 gangen voor 20 man was mn wens.In ons eerste contact was er meteen een klik en werden mijn wensen door Suzanne vertaald in hele mooie gerechten, waarbij er ruimte was voor enkele kleine toevoegingen van mijn kant. En jawel, het werd geen mooi weer en het tuindiner werd binnen. Ook het aantal gasten werd anders dan gepland, waren er 17 bij het voorgerecht, zaten er opeens 24 aan het hoofdgerechten. geen paniek, alles onder controle en nog steeds perfect, zelf lamsvlees was precies goed getimed.
Suzanne is een absolute aanrader voor een heel geslaagd diner thuis, waarbij naast haar culinaire talenten ook creatief meegedacht werd over de aankleding van huis en tafel.
Het was echt geweldig!!!
Tonen: 5  10

Ideaal als je geen zin of tijd hebt om te koken en kwaliteit toch belangrijk vindt.

 
 
 
E-mailen
Bellen